Werken bij

Team Vervoort is een klein adviesbureau met op dit moment vier vaktechnische belastingspecialisten en twee medewerkers. Een platte organisatie met een grote mate van betrokkenheid. Wij hechten aan openheid - er is ruimte voor discussie - en houden van humor. In een prettige sfeer willen wij met elkaar goede resultaten neerzetten.

Fiscale hersenkrakers
Wij zijn uitstekend op de hoogte van actuele vakontwikkelingen en -inzichten van het belastingrecht. Vakgenoten, accountants en administratiekantoren alsmede advocaten en notarissen leggen specialistische vragen aan ons voor. Deze fiscale hersenkrakers geven ons energie.

Ontwikkelings- en servicegericht
Constante kwaliteit borgen wij door middel van opleidingen. Als organisatie bieden wij ruimte aan het individu om zich verder te ontwikkelen. Onze centrale focus is altijd gericht op het belang van de klant. Wij willen servicegericht informeren en een advies geven dat er toe doet.

Talent is welkom
Spreken onze instelling en kwaliteiten je aan? Talent is altijd welkom. Stuur een open sollicitatie of neem contact met ons op.